fbpx
Projektujemy z pasją, tworzymy z precyzją.

GREYISH

LOKALIZACJA : WROCŁAW
METRAŻ: 46m2
ZDJĘCIA: KADRY PROSTE, WŁASNE

Kluczowym działaniem w projekcie było usunięcie ściany działowej między sypialnią a salonem, tak by zyskać wizualny efekt powiększenia przestrzeni. Te dwa pomieszczenia zostały oddzielone szklaną ścianą z możliwością zasłonięcia ich przy pomocy tkaniny. Na szklanej ścianie został zawieszony ażurowy regał, który dodaje przestrzeni lekkości i jej nie zamyka. Światło może swobodnie przenikać pomiędzy pokojami.

detal - beton

W mieszkaniu odsłoniliśmy pokryte tynkiem przez dewelopera betonowe elementy konstrukcyjne, by wydobyć surowość i charakter miejsca.

W kuchni uwagę przykuwa niezwykle cienki blat korespondujący z wykonanym na zamówienie metalowym regałem.

sypialniana ze szklaną ścianą